EXCLUSIV | De la ce vârstă se întreține singură Ilinca Vandici. Vedeta Kanal D împlinește 20 de ani de carieră în televiziune

26 07. 2024, 16:00

Ilinca Vandici se numără printre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, ea împlinând 20 de ani de când apare pe micul ecran. În vârstă de  38 de ani, vedeta Kanal D și-a făcut debutul în televiziune la 18 ani, în urma participării la un concurs de miss, la care a câștigat Premiul Presei și, implicit, un curs de pregătire în televiziune din partea unui post TV. A început să prezinte rubrica Meteo, după care traiectoria ei a fost ascendentă, dându-i-se pe mână formate importante. Despre cele 2 decenii de carieră, dar și de la ce vârstă este independentă financiar a povestit, pentru CIAO.RO, Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici nu a ascuns faptul că încă din copilăria o admira pe Andreea Marin, are, în acea perioadă, era gazda emisiunii Surprize – Surprize. Un concurs de miss la care a participat i-a deschis drumul în televiziune.  Originară din Oradea, Ilinca s-a adaptat rapid la viața din Capitală și s-a străduit să facă o impresie bună la job. Timpul a demonstrat că domeniul i se potrivește mănușă.

“A fost o călătorie absolut superbă, cu foarte multe lucruri pe care le-am învățat, cu foarte multe lucruri pe care le-am așezat și mai bine în mine, cu multe experiențe care mi-au rămas în minte și în suflet, cu evoluție din foarte multe puncte de vedere, cu succes și cu împlinire în plan profesional”, ne-a spus ea despre cei 20 de ani de carieră în televiziune.

Ilinca Vandici: “M-au făcut să rămân o tipă autentică, sinceră, cu bune și cu rele, cu greșeli, cu reușite”

Succesul nu a întârziat să apară, dar a venit treptat, responsabilizând-o pe Ilinca. Nu a luat-o valul celebrității, ci a mizat pe atuurile ei, care au ajutat-o în lumea televiziunii.

“Nu cred că eram conștientă la momentul respectiv de ceea ce presupune treaba asta. Nu mi s-a părut că am avut, la momentul respectiv, un succes din ăsta absolut fenomenal. Și atunci cumva mi-a fost foarte ușor. Însă în ceea ce mă privește, cred că foarte mult are legătură cu educația pe care am primit-o de la părinții mei, cu tot ceea ce am învățat acasă.

Și cred că smerenia asta care mă caracterizează și pe care întotdeauna am pus-o cumva pe primul loc în ordinea calităților pe care zic eu că le am, toate m-au făcut să rămân cu picioarele pe pământ, m-au făcut să rămân o tipă autentică, sinceră, cu bune și cu rele, cu greșeli cu reușite, cu momente poate mai puțin plăcute, cu momente în care am excelat. M-a ajutat treaba asta să rămân om și să îmi doresc întotdeauna să fiu mai bună decât ieri, să îmi doresc întotdeauna să evoluez și mai ales să dau oamenilor bine și frumos și să las ceva în urma mea”, a declarat, pentru CIAO.RO, prezentatoarea emisiunii Follow Us (Kanal D2).

Ilinca Vandici se întreține singură de la 20 de ani

Ilinca Vandici recunoaște că a fost ajutată din punct de financiar de părinții săi, în primii ani petrecuți în Capitală. Mama și tatăl ei  au încurajat-o să își urmeze visul, chiar dacă acest lucru a presupus mutarea din orașul natal – Oradea – la București. După ce a mai căpătat experiență în televiziune, prezentatatoarea TV a reușit să câștige bine astfel încât să poată să se descurce singură cu cheltuielile lunare. Practic și-a asumat  toate responsabilitățile.

“Cred că de la vreo 20 de ani, cam așa. Până atunci încă mai ceream bani de la tata, bineînțeles. De la 20 de ani deja am început să îmi dau seama că pot să fac asta singură și să mă simt inclusiv mândră că pot să am grijă de mine fără a mai avea nevoie de suportul părinților. Și cred că a fost un pas foarte important și foarte bun. Responsabilitatea asta cumva am învățat-o de mică și atunci nu a fost ceva greu pentru mine, doar că știind în permanneță că îi am pe ei acolo, asta m-a făcut să fiu extrem de liberă și de liniștită din toate punctele de vedere”, a conchis Ilinca Vandici.

Foto: Instagram